Tove Malmström

Tove Malmström

Tove är en dansare med rötter i Linköping. Hon utbildar sig just nu på yrkesdansarutbildningen på Danscenter Fryshuset i Stockholm. Från utbildningen har hon en bred grund inom många stilar som jazz, contemporary, hiphop, locking och breaking, men hon tycker själv att hennes styrkor ligger i kommersiell hiphop och contemporary. 

Tove har under många år stått på scenen i olika sammanhang såsom företagsevent, galor och som bakgrundsdansare. Hon har dansat på event som Linköpings officiella nyårsfirande och Topp 100 Idrottsgala i Linköping och har dansat bakom artister som Molly Sandén och Jessica Andersson. Utöver det har hon också undervisat dans i många år för barn, ungdomar och vuxna på varierande nivåer. Tove har också en bakgrund inom skådespel och även lite sång vilket gör henne till en mångsidig artist. 

Våra andra talanger

Locking
Marvil Iglesias

Marvil har dansat i över 15 år och etablerade sig på street scenen främst som lockingdansare men har sedan dess lagt mer fokus på voguing

Läs mer »
Akrobatik
CLIVE RUDD

Clive är utbildad i stilarna ”popping” och ”breaking”. Idag representerar han crewen WIAN och Stockholm City Rockers, varpå det sistnämnda blev SM-vinnare, 2019, i crew-kategorin.

Läs mer »
Balett
Sindre Erixon

Sindre Erixon är en dansare från Värmland som är bosatt i Stockholm. Efter sina studier till danspedagog på Karlstads Universitet har hon jobbat som danslärare,

Läs mer »
Rulla till toppen
Scroll to Top