Joacim Estlin

Joacim Estlin

Joacim Estlin är en mångsidig dansare som de senaste åren har fokuserat på Commercial, Jazz och Heels, men även är kunnig inom Contemporary, Lyrical, Koreografering, Partnering/lyft, och även har tränat i Aerial hoop och Silks!
Joacim började sin dansresa på Stockholms Estetiska gymnasium där han gick dansutbildningen, och fortsatte sedan vidare i sin utbildning till Institute of Arts Barcelona i Spanien där han gick en 3-årig utbildning i commercial dance och utvecklade sina färdigheter inom de tidigare nämnda stilarna.
Redan under sin utbildning så har Joacim deltagit i att koreografera nummer till shower ledda av stora koreografer såsom Nathan Clarke, Simeon Montague och Xena Gusthart. Efter att ha examinerats 2021 så har Joacim jobbat med reklam-gig så som för Akavia, och även varit tillbaka i Spanien på Ibiza och jobbat som dansare och danskapten en hel sommarsäsong genom Tui magic life. Innan dess har han varit med i musikvideor för diverse mindre artister, och även koreograferat ett nummer för Drag-queenen Miss B på Pride 2019 i Kungsträdgården, och även koreograferat ett antal egna video-concepts.
I övrigt har Joacim en grundläggande träning inom musikal, och filmar och redigerar dansvideor i olika former.

Våra andra talanger

Balett
Kamilla Nervik

Kamilla har utbildat sig på Balettakademin. Hon har dansat balett sedan hon var 3 år gammal, hon dansar mest jazz, komersiellt, modern dans och heels.

Läs mer »
Afrofusion
Carolina Salahova

Carolina Salahova 24 år dansare och koreograf som har sina grunder i hiphop och house. Hon är utbildad via den estetiska linjen Per Brahe där

Läs mer »
Balett
Moa Karlsson Wallin

Moa Karlsson Wallin från Värmland och som nu har tagit sig till Stockholm! En mångsidig dansare som efter studenten valde att utbilda sig till dansare.

Läs mer »
Contemporary
Ray Farias

Ray är en professionell dansare som utbildades i jazz, samtida, street och balett under sina år på JC Dance Company 2004-2015 i Brasilien. Heels är definitivt

Läs mer »
Rulla till toppen
Scroll to Top