Dalila Lima Freire

Dalila Lima Freire

Dalila Lima Freire är en tjej från Brasilien som är uppväxt i Värmland men numera bosatt i Stockholm.

Hon har utbildad sig på Folkuniversitetets gymnasum/sundsta-Älvkullegymnasiet estet-dans, Balettakademien ettåriga jazz/kommersiella samt treåriga yrkesdansutbildningen med inriktning jazz.

Hennes fokus stilar är jazz/kommersiell men hon har också många års erfarenhet av bland annat balett, moderndans, heels, hiphop och delvis erfarenhet i stepp.

Hon är med i ett nyskapat danskompani av Värmland region (Värmland unga danskompani) som är i ledning av Carl Olof Berg.

Under idol 2024 medverkade hon i Loreens nummer ”is it love” koreograferat av Gerald Van Windt. Andra koreografer Dalila har jobbat med är Adrienne Åbjörn i blå hallen adventskonsert, Kamilla Halid Dieselverkstaden, Markus Tari ”Konstnärlig ledare av Recoil”, Cynthia Toledo, Fanny Svensson, Mario Perez Amigo, Lidia Wos, Karl Erik Nedregaard (subjazz) mm.

Hon har även gjort olika dansgigs på bland annat evenemang, vernissage, födelsedagsfester, bröllop, äldreboende mm.

Hon har också modellerfarenhet.

Våra andra talanger

Contemporary
Lyka

Lyka gick Estetiska/musikal programmet med inriktning sång på gymnasiet och har därför en del sångvana. Efter studenten flyttade hon till Stockholm för att utbilda sig

Läs mer »
Contemporary
Ray Farias

Ray är en professionell dansare som utbildades i jazz, samtida, street och balett under sina år på JC Dance Company 2004-2015 i Brasilien. Heels är definitivt

Läs mer »
Akrobatik
CLIVE RUDD

Clive är utbildad i stilarna ”popping” och ”breaking”. Idag representerar han crewen WIAN och Stockholm City Rockers, varpå det sistnämnda blev SM-vinnare, 2019, i crew-kategorin.

Läs mer »
Contemporary
Charlie

Charlie Lindkvist är en dansare som trots sina unga år har en stor passion och mycket erfarenhet inom dans och show. Hon brinner för dancehall

Läs mer »
Rulla till toppen
Scroll to Top