MILLIE ATKINSON

MILLIE ATKINSON

Millie är en ung dansare som brinner för allt inom dans. Hon började sina år tidigt som gymnast och nådde en avancerad nivå innan dansen tog över mer och mer. Idag går all tid åt dans, men hon har fortarande stor hjälp av bakgrunden som gymnast. Hon fick internationell erfarenhet då hon 2019 dansade och studerade i Australien under ett år.

Millie tävlar i hiphop inom SDL och IDO. 2023 tog hon bland annat EM brons i popping duo. Nu är siktet inställt på VM 2024.

Förutom vid tävlingar, så ser man Millie regelbundet på olika dansgigs och batles runtom i Sverige. Hon är en av grundarna till dance crewet Knockout som bland annat ställer upp i diverse giggs och battles. Hon är samtidigt medlem i R.E.D. Dance Crew och jobbar som dansare i Femvibe Collective.

Även om improvisation/freestyle är Millies starka sida, så tycker hon också om att dansa koreografier och hon har stor erfarenhet av att skapa egna. Hon blev till exempel utnämnd till publikens favorit i Danskarusellen, där hon ställde upp med en egenskapad koreografi.

Den glädje Millie utstrålar när hon dansar gör att man lätt rycks med och det brukar bidra till en positiv stämning inom gruppen. Hon är därför et uppskattat tillskott bland kollegorna.

Våra andra talanger

Dancehall
Nick Overload

Nick Overload is a member of the Overload Skankaz dance crew straight out of Jamaica ?? His team has created moves which have become worldwide

Läs mer »
Contemporary
William Jögi

William Jögi är en professionell dansare och koreograf med ett brett register av dansstilar. Han utöver bland annat Hiphop, Jazz, Jazz-Funk, Contemporary och Heels, för

Läs mer »
Vogue
Adrian Cruz

Adrian Cruz är en mångsidig dansare, men hans fokus för tillfället är Vogue Femme samt Modern och nutida dans. Adrian började dansa dancehall sedan kom

Läs mer »
Dancehall
LINDA ENOUGH

Linda är en professionell dancehalldansare, hon har utbildat sig vid Åsa Folkhögskolas street utbildning samt sex månaders program på Broadway Dance Center i New York.

Läs mer »
Rulla till toppen
Scroll to Top