Vania Kadir

Vania Kadir

Tidigare har ni sett henne på Melodifestivalen, Guldtuben och Polarpriset.

Hon har också jobbat som bakgrundsdansare för artister som Silvana Imam, Lena Philipsson, Orup och Magnus Uggla. Sedan har hon deltagit i olika musikvideos, bland annat Bete dig av Amanda Aasa, Drama av Dr Alban ft Dinaha och LOVA av D’or som var ett samarbete med Sony Music Sweden. Utöver detta har Vania deltagit i flertal koreografers dansvideos, såsom SVEA av  Jean Baptiste group, Chicken and Waffels av Ambra succi och LAMBS av Emma Evelein & Matthew Decuyper.

Vania jobbar också som koreograf och har jobbat för Riksteaterns event Eldfesten. Där hon koreograferade för bland annat Andy, Navid Zardi och Mozhdah Jamalzadah. Förutom SVT så sänds även Eldfesten på mycket större TV kanaler såsom Voice of America och brukar ha 80 miljoner tittare varje år.

Hon har dessutom skapat reklammaterial för företag som Ninepine och Ellure där hon var koreograf, direktör och stylist.

Det tar inte slut där, Vania jobbar också som modell och har jobbat för bland annat Puma, Kaltblut Magazine och Röhnisch.

Vania är framförallt vår kommersiella stjärna, där hon gärna uttrycker sig feminint. Efter tre år på Diambra dance education bemästrade hon flera dansstilar som heels, hiphop, jazz och contemporary bara för att nämna några få.

Idag jobbar Vania som Dansare, Koreograf, modell, content creator, casting director och stylist.

 

Våra andra talanger

Akrobatik
CLIVE RUDD

Clive är utbildad i stilarna ”popping” och ”breaking”. Idag representerar han crewen WIAN och Stockholm City Rockers, varpå det sistnämnda blev SM-vinnare, 2019, i crew-kategorin.

Läs mer »
Locking
Marvil Iglesias

Marvil har dansat i över 15 år och etablerade sig på street scenen främst som lockingdansare men har sedan dess lagt mer fokus på voguing

Läs mer »
Balett
Sindre Erixon

Sindre Erixon är en dansare från Värmland som är bosatt i Stockholm. Efter sina studier till danspedagog på Karlstads Universitet har hon jobbat som danslärare,

Läs mer »
Afrofusion
Eric White

Eric White har sina rötter i Barbados och Sverige, hans dans kan beskrivas som flowig, energisk och med mycket känsla! Han finner sin största kärlek

Läs mer »
Rulla till toppen
Scroll to Top